Accept
This website is using cookies.

Разработка

Създаване и производство на технологично насочени устройства в различни области.

Виж повече

Мобилни приложения и сайтове

Иновативни мобилни приложения, софтуер и лесни за употреба уебсайтове.

Виж повече

Консултиране

Консултантски и маркетингови консултации във всички етапи на проекта.

Виж повече

Gleec LAB

Gleec

Gleec LAB, нашата лаборатория за проекти, е създадена с мисия: да насърчава създаването и внедряването на модерни технологии за трансформиране на света и подобряване на човешкото благосъстояние. Ние разработваме и предоставяме технически стандарти, софтуер и услуги, за да стимулираме растежа на ефективна и устойчива глобална цифрова екосистема, която е от полза за всички.

Свържи се с нас

Цялостни решения

Gleec LAB се ангажира да предоставя най-доброто обслужване на нашите клиенти преди и след закупуването на някоя от услугите ни. Гордеем се, че предоставяме цялостни решения на нашите клиенти, започвайки с консултации, лабораторен дизайн и планиране, и се стигне до внедряване, обучение и поддръжка.

Планиране

Разработка

Изпълнение

Поддръжка

PetCom

PetCom

PetCom предлага грижа за благосъстоянието на кучетата от което се нуждаят собствениците им, по време на ежедневните си задачи далеч от дома. Той създава възможност за разговор на живо с домашния любимец чрез HD камерата и двупосочния микрофон. Също така да може да играете, давате лакомства, както и да храните домашните любимци от приложението PetCom.

Научи повече

ATM

Gleec ATM

Gleec ATM е Виртуален Биткойн Банкомат(ATM), банкомат под формата на приложение, което е специално разработено за покупка и продажба на биткойни. Тя позволява на клиентите да търгуват с биткойн и пари в брой на място с опростен процес, който е по-бърз и по-безопасен за търговците.

Научи повече

BTC ексчейндж

Gleec BTC Ексчейндж

Gleec BTC е надежден ексчейндж, с който можете спокойно да купувате, продавате, търгувате и съхранявате валутите си. Ексчейнджът беше създаден да осигури голяма прозрачност, гарантирана сигурност и лесна проследяемост с всички предимства, които може да предложи Blockchain Network.

Научи повече

Преса

ПРЕСА