За нас

Accept
This website is using cookies.

Услуги

Иновативни решения
в помощ на хората и бизнесът.

Никой не може да избегне използването на технологии в ежедневието ни. Започвайки от компютрите, храненето или пътуване до работните ни места, ние използваме технологии постоянно. Имайки в предвид, зависимостта ни от тях, Gleec LAB цели да създаде и реализира иновативни проекти, които улесняват, както възприемането на сложни технологични проекти от хората, така и да улесни ежедневите им задължения. Нашата лаборатория разчита на екип, съставен от технически експерти, разработчици, изследователи и техници, които правят много иновативни приложения, уебсайтове и устройства.

Стратегия

Иновациите трябва да отговарят и да подкрепят стратегическите цели на бизнеса, с подходящи стратегии и тактики за всеки от иновационните хоризонти: постепенно, съседно и трансформационно.

Процеси

Иновациите трябва да се провеждат. За това има подходящи процеси и методи, които позволяват упражняване на креативност и дисциплина в правилния ритъм на всеки етап.

Култура

Организационната култура трябва да бъде ориентирана към клиента и да упражнява самоуправление, сътрудничество и организационно обучение чрез експериментиране. Важно е да се действа върху лидерските поведения и символите на промяната.

Да направим проект заедно?

Ние вярваме, че знанието трябва да се споделя и че всички трябва да бъдат свързани. Това е начинът да видите бъдещето. Хайде да работим заедно?

Свържи се с нас

Нашата история

Хронология

История
 • 2015

  GLEEC START

  Домейнът Gleec е регистриран през 2014, а проучването и разработването на няколко проекта стартира в началото на 2015 г.

 • 2017

  GLEEC CHAT

  Приложение за напълно защитена комуникация. Първата версия на приложението е стартирана за Android и iOS.

 • 2017

  CRYPTO WORLD

  През 2017 г. се роди идеята на GLEEC BTC да предложи по-практичен и безопасен начин за търговия с криптовалути и започна разработката на приложението.

 • 2018

  GLEEC BTC

  Приложението GLEEC BTC стартира за iOS, с крипто портфейл и функции за чат.

 • 2019

  GLEEC LAB

  Gleec реши да създаде лаборатория, посветена на популяризирането и развитието на съвременни технологии, както и да работи по съществуващите проекти.

 • 2019

  PETCOM

  Стартира концепцията и разработката на устройството PetCom, електронна бавачка за домашни любимци.

 • 2019

  LOOSEBITE

  Loosebite, стартира разработката на оклузална пластина с интраорално вибрационно устройство за лечение на темпоромандибуларни разстройства.

 • 2019

  GLEEC BTC EXCHANGE

  GLEEC BTC Exchange стартира за iOS, с крипто портфейл и чат функции.

 • 2020

  GLEEC PAY

  Множество инструменти в една услуга за улесняване на управлението на парите и транзакциите. Приложението е продукт на Gleec LAB.

 • 2020

  GLEEC ATM

  Иновативен виртуален BTC ATM банкомат под формата на приложение. По-бърз и безопасен за търговците.

 • 2020

  GLEEC MARKET

  Нова концепция на Market Place. Очаква се да стартира през втората половина на 2020 г.